Thursday, February 9, 2017

  Víš proč nemám televizi ? O zábavu se mi starají sousedí .

Jeden soused prodával druhému kradenou motorku.  Nějak se nedohodli a jejich komunikace sla špatně .  Jeden z nich asi měl dlouhé kořeny předků v americké historii a tak se jal řešit problém po americku . Vytáhl pušku . Namířil a vystřelil . Jednou ,podruhé ,potřetí ..... no znal heslo opakování matka moudrosti . Až na 14 výstřel zasáhl prodejce do nohy . Na krátkou vzdálenost celkem výkon . Mohl by už jít na olympiádu ve střelbě .

Samozřejmě ,ze se mi za jeho výkon dostalo pořádného ocenění a vede k do síně slávy . Mluvilo se o nem v televizi ,psali o nem noviny a zmínky proběhly internetem . Vzali ho za odměnu do zařízení kde dostává zadarmo stravu ,lékaře ..... avšak po týdnu uz byl zpět doma . Rozhodčí soudce asi usoudil ,ze jeden zásah ze 14 výstřelu není dostačující a tak ho poslal domů ještě trénovat .

Vzal si slova soudce k srdci a chodí teď pravidelně trénovat . Střílí do stromu   . Každý den tam nacházíme plno vystrilenych nabojnic a soudě podle oribyvajicich der ve stromě ,asi se tréninkem lepší .

Ono dostat takové ocenění jako stravu zadarmo a lékaře zadarmo není k zahození   před nějakým časem psali v novinách o pánovi,který začal páchat trestnosti aby se dostal do takového zařízení   byl to dopisovat slušný a pověstný člověk . Když se ho ptali ,proč začal žít život na ostré hraně ,usmál se a řekl  potřebuji operaci a to je jedný způsob jak ji mít zadarmo .

Lidská vynalézavost nezná hranice

Ještě ze jsme stále hravi

No comments:

Post a Comment